tietoa meistä

Home Shapers, remonttisisustamisen edelläkävijä

Home Shapers syntyi vuonna 2019, kun me, Eve ja Niko, muutimme flippaus harrastuksen yrittäjyydeksi. Yrittäjäsukujen kasvateille yrittäjyys oli itsestään selvä valinta ja yhteinen intohimo asuntosijoittamiseen sekä Even pitkä tausta sisustuksen parissa antoi hyvät lähtökohdat yritystoiminnalle.
 
Palava halu kaunistaa Suomea yksi asunto kerrallaan, sai meidät toteuttamaan pitkäaikaisen haaveen ja tuomaan kaiken vuosien saatossa kertyneen osaamisemme myös muiden saataville.

Eve Sinervo

sisustussuunnittelija

Sisustus ja design on ollut Even intohimoja nuoresta asti. Myyntiremontteja hän on suunnitellut menestyksekkäästi jo yli 10 vuotta. Home Shapersissa suunnittelutyön lisäksi Eveltä hoituu organisoiminen ja erilaisten kokonaisuuksien hallinta.

Evellä on tarkka sisustussilmä ja hänen suunnittelemansa kohteet saavat katsojat huokailemaan ihastuksesta. Suunnittelua hän toteuttaa käytänöllisyys edellä, mutta tyylistä tinkimättä.

Eve on meidän yrityksen pedantti moniosaaja. Hän pitää remonttiaikataulujen langat käsissä, suunnittelee, mallintaa, sisustaa, valokuvaa ja esittelee kohteet vankalla ammattitaidolla. Kaikessa hänen työssään näkyy valtava palo sisustukseen ja jatkuva halu oppia uutta.

Niko Sinervo

toimitusjohtaja

Niko on yrityksemme toimitusjohtaja ja Home Shapersin hallinnolliset asiat hoituvat hänen vakaassa ohjauksessa. Niko ei kuitenkaan malta olla pysymättä poissa työmailta, vaan useimmiten toimitusjohtajan löytää remonttipölyn peittoisena työntouhusta.

Asumisen alalta Nikolla on vankka ja monipuolinen tausta. Rakennusalan uudet tuulet ja työtekniikat ovat Nikon intohimona. Hänellä on pohjaton tarve kehittyä alan moniosaajaksi.

Niko on yrittäjäsuvun kasvatti jolla on vakuuttava työhistoria myös maansiirtopuolelta. Hänen tietotaitonsa maanrakennusalalta on vertaansa vailla. Nikon vahvuutena on talojen ja asuntojen niin sisä- kuin ulkopuoliset rakenteet ja materiaalit.

.

Ajattelemme, että kaikilla on oikeus kauniiseen ja toimivaan kotiin, parempaan asumiseen budjetista riippumatta. Sen takia halusimme luoda konseptin, joka tarjoaa kaikille jotakin.

Home Shapers tekee taloista timantteja, eli remontoimme laadulla ja rakkaudella jo parhaat päivänsä nähneitä asuntoja ja teemme niistä tyylikkäitä ja viimeisteltyjä kokonaisuuksia, tuoden asuntojen täyden potentiaalin ja persoonalliset piirteet esiin. Haluamme tarjota asukkaille arjen luksusta.

Remontoijille ja tee se itse-sisustajille tarjoamme innovatiivisia suunnittelupalveluita. Luomamme Siustus Rasia- konsepti antaa asukkaille helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan tavan saada asunnosta mahdollisimman toimiva. Haluamme että asunnon muutostöiden suunnittelu on toimivaa ja nykyaikaista.

arvomme

Laatu

Vaadimme laadukkuutta kaikissa työvaiheissamme itseltämme, käyttämiltämme materiaaleilta sekä yhteistyökumppaneiltamme

Yksilöllisyys

Asuntojen ja sisustuksien ei tule olla massatuotantoa. Luomamme sisustukset kuvastavat sen asujaa sekä rakennuksen luonnetta.

Rohkeus

Arvostamme rohkeutta olla erilainen ja tehdä ennakkoluulottomia ratkaisuja. Haluamme olla markkinoiden edelläkävijä ja tarjota asiakkailemme rohkeita ideoita ja ratkaisuja.

Yrittäjyys

Juuremme ovat syvästi yrittäjyydessä ja haluamme tukea myös muita suomalaisia pienyrittäjiä. Pyrimme käyttämään kohteissamme paikallisten yrittäjien tuotteita ja palveluita.

Pienelläkin budjetilla voi saada ihmeitä aikaan. Yhdessä pystymme suunnittelemaan sinulle unelmiesi kodin. Oletko valmis muutokseen?

kuina voimme auttaa sinua?

Unelmien Asuntoa Etsimässä

Teemme asuntoja sinulle, joka haluat muuttaa vastaremontoituun asuntoon, nauttia uutuutta hohtavista pinnoista ja laadukkaista ratkaisuista, ilman että sinun itse täytyy tehdä mitään.

Palvelut Remontoijalle

Kaipaako asuntosi mittavaa remonttia? Kauttamme onnistuu remonttisuunnitelmat, joilla saavutat kauniin ja toimivan asunnon, remontoit sitten itsellesi tai myyntiin.

Ideoita ja Inspiraatiota

Tuomme sisustus ja remontointi inspiraatiota kaikkien saataville Some-kanavissamme ja blogin puolella. Kun haluat kurkata asuntojen “flippauksen” maailmaan tai saada uusia vinkkejä itse tekemiseen, tervetuloa mukaan!