Rakkaudesta neliöihin

Yritys

Rakastamme kauniita koteja!
NIIN SYNTYI HOME SHAPERS!

Tiedätkö sen tunteen kun astut kotiin? Lämmin tunne joka valtaa kehon joka solun, kun voit astua ovesta sisään ja katsoa ympärille asunossasi joka hellii joka asistiasi. Kauniit ja sopivat huonekalut korostavat asuntosi piirteitä ja pienet yksityiskohdat tekevät siitä juuri sinun kotisi. Olet onnellinen, että juuri sinä saat asua tässä täydellisessä paikassa joka päivä.

Välillä se tunne tulee ensimmäisellä näytöllä. Astut ovesta sisään ja tajuat, että tässä se on, minun kotini. Toisinaan voit asua samassa asunnossa 10 vuotta, ilman että se ikinä tuntuu kodilta. Asuntonäytöllä ei tarvitse aina olla täysin kalustettua ja viimisenpäälle sisustettua kokonaisuutta, riittää että oikeat asiat saavat ostajan näkemään huoneiston potentiaalin, ei asuntona vaan omana kotina!

Sitä varten me olemme täällä. Haluamme luoda yhä useammalle mahdollisuuden löytää ”se oikea”. On kyse sitten asunnon potentiaalin näyttämisestä ostajalle tai nykyisen asunnon parantelu omaan käyttöön, me autamme!

MITÄ ME TEEMME

Home Shapers haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden parempaan asumiseen, budjetista riippumatta. Palava halu kaunistaa Suomea yksi asunto kerrallaan, sai yrittäjäpariskunnan Eveliina ja Niko Sinervon toteuttamaan heidän pitkäaikaisen haaveensa ja tuomaan kaiken heidän vuosien saatossa kertyneen osaamisen myös muiden saataville.

Asuntonäytöllä ei tarvitse aina olla täysin kalustettua ja viimisenpäälle sisustettua kokonaisuutta, riittää että oikeat asiat saavat ostajan näkemään huoneiston potentiaalin, ei asuntona vaan omana kotina!
MITÄ HYÖTYÄ ON
STAILAUKSESTA
Stailauksella pystytään korostamaan asunnon myyviä piirteitä ja tuoda esiin sen toiminnallisuuksia. Lisäksi ostajien on usein vaikea hahmottaa asunnon mittasuhteita kalustamattomana. Asunnon potentiaalin saa esiin usein hyvin pienillä muutoksilla tai lisäyksillä. Jo pelkästään huonejärjestyksen muutos voi tehdä mittavan eron. Pienellä pintaremontilla voidaan nostaa asunnon arvoa ja nopeuttaa sen myyntiä. Jos ei halua lähteä remontoimaan, esimerkiksi rakentamattoman kellarin potentiaali saadaan esiin 3D havainnekuvilla. Hyvät valokuvat saavat asunnon erottumaan välityssivustoilla.
MIKSI VALITA MEIDÄT
Olemme asiakaslähtöinen perheyritys, jolle tärkeintä on työn laatu ja tyytyväiset asiakkaat. Meillä on vuosien asiantuntemus siitä mitä ihmiset haluavat kodilta ja mikä myy. Valitse meidät kun haluat myydä asuntosi nopeasti ja maksimoida siitä saatavan hinnan, sekä silloin kun haluat laadukasta ja nopeaa palvelua.

Asiantuntijat palveluiden takana

KEITÄ ME OLEMME
EVELIINA
SINERVO

Sisustus ja design on ollut Even intohimoja nuoresta asti. Myyntiremontteja hän on suunnitellut menestyksekkäästi jo yli 10 vuotta. Home Shapersissa suunnittelutyön lisäksi Eveltä hoituu organisoiminen ja erilaisten kokonaisuuksien hallinta. 

Evellä on tarkka sisustussilmä ja hänen suunnittelemansa kohteet saavat  katsojat huokailemaan ihastuksesta. Suunnittelua hän toteuttaa käytänöllisyys edellä, mutta tyylistä tinkimättä.

Eve on meidän yrityksen pedantti moniosaaja. Hän pitää remonttiaikataulujen langat käsissä, suunnittelee, mallintaa, sisustaa, valokuvaa ja esittelee kohteet vankalla ammattitaidolla. Kaikessa hänen työssään näkyy valtava palo sisustukseen ja jatkuva halu oppia uutta.

NIKO
SINERVO

Niko on yrityksemme toimitusjohtaja ja Home Shapersin hallinnolliset asiat hoituvat hänen vakaassa ohjauksessa. Niko ei kuitenkaan malta olla pysymättä poissa työmailta, vaan useimmiten toimitusjohtajan löytää remonttipölyn peittoisena työntouhusta.

Asumisen alalta Nikolla on vankka ja monipuolinen tausta. Rakennusalan uudet tuulet ja työtekniikat ovat Nikon intohimona. Hänellä on pohjaton tarve kehittyä alan moniosaajaksi.

Niko on yrittäjäsuvun kasvatti jolla on vakuuttava työhistoria myös maansiirtopuolelta. Hänen tietotaitonsa maanrakennusalalta on vertaansa vailla. Nikon vahvuutena on talojen ja asuntojen niin sisä- kuin ulkopuoliset rakenteet ja materiaalit.

Missio
Missionamme on luoda asunnoista koteja, kaunistaa Suomea yksi asunto kerrallaan. Tarjoamme käytännöllisiä ja tyylikkäitä sisustusratkaisuja.
Visio
Visiomme on mahdollistaa kaikille asuminen kauniissa ja toimivassa kodissa. Tahdomme vaikuttaa positiivisesti niin ihmisiin, kuin ympäristöön.
Historia
Meillä lähes 10 vuoden kokemus asuntojen myyntiremontoinnista sekä kattava tuntemus myös maanrakennusalalta.
Työ
Suhtaudumme työhömme ja alaamme intohimoisesti. Arvostamme laadukasta työn jälkeä ja toivomme projektiemme puhuvan puolestaan.