tehdään yhdessä asunnostasi koti

Sisustussuunnittelu

Miten sisustussuunnittelu etenee?

1. Maksuton käynti

Tulen käymään luonasi ja käymme yhdessä läpi tilan muutostarpeet, toiveet ja aikataulun. Arviointikäynti on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään.

2. TARJOUS

Saat kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä. Tarjouksen sekä suunnittelusopimuksen sisältö sovitaan aina kohdekohtaisesti. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen alkaa suunnittelutyö.

3. suunnittelu

Suunnitteluvaihe sisältää kartoitus- ja luonnostelu vaiheen, sekä valmiiden piirrustusten luovutuksen.  Näiden välissä suunnitelmat katsotaan läpi kanssasi ja tehdään tarvittaessa muutoksia.

4. toteutus

Suunnittelutyö voi halutessasi sisältää myös kaiken aina tekijöiden kilpailutuksesta projektinhallintaan ja  loppustailaukseen. 

Sisustus-ja tilasuunnittelu

Kohteena koti, toimisto- tai liiketila, vapaa-ajanasunto tai messuosasto. Teen suunnitteluja uudis- ja saneerauskohteisiin. Konsultoinneista aina projektin hallintaan ja avaimet käteen ratkaisuihin.

68,50€/H (SIS. ALV 24%)

Mitä suunnittelu maksaa?

Suuntaa antavia tuntiarvioita eri tilojen suunnittelutyöstä :

Keittiö: n. 20h

Olohuone (koko 20-30m2): n. 10-18h

Makuuhuone (koko 10-20m2): n. 8-12h

Kylpyhuone: n. 10-15h

Yksiö: n. 20-30h

Kaksio: n. 25-35h

3h+k: n. 35-45h

Liiketila (koko 70 m2): n. 50-70h

Jokaisesta projektista tehdään yksilöity tarjous tilan koon ja muutostarpeen mukaisesti.

Veloituksettoman arviointikäynnin jälkeen, saat kirjallisen tarjouksen. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen aloitetaan suunnittelutyö.

Palautetta asiakkailtamme

  • ”Uusi asuntoni vaati täyden remontin ennen muuttoa. Eve suunnitteli asuntoon uudet pinnat ja keittiön. Koko remontti oli unelmien täyttymys, mutta erityisesti keittiö tuottaa kekseliäineen ratkaisuineen iloa joka päivä! Parasta oli että sain Home Shapersin kautta myös projektin hallinnan aina muuttomiehien ohjaukseen asti. Itse pääsin muuttamaan suoraa remontoituun asuntoon.”

  • ”Suuri suositus! Meidän makuuhuoneesta tuli aivan ihana, paljon parempi kun olisimme voineet ikinä kuvitellakkaan. Eve osaa tuoda huoneeseen luonnetta ja wow-efektiä juuri taloon ja muuhun sisustukseen sopivalla tavalla. Seuraavaksi vierashuone odottaa käsittelyä!”