Sisustuskonsultointi

2h / 250€(sis alv 24%)

Oletko harkinnut pintaremonttia? Tai ehkä myymässä asuntoa? Sisustuskonsultaatio on asiakkaan kanssa yhdessä tehtyä ideointia. Käymme läpi asunnon tilat ja ongelmakohdat sekä mietimme yhdessä miten asunnosta saisi mahdollisimman toimivan ja upean.

Konsultaatio sopii kevyempään sisustussuunnittelun tarpeeseen. Kyseessä voi olla esimerkiksi materiaalien valinta, remonttimuutokset, huonekalujen sijoittelu tai keittiön ideointi.

Ammattilaisen avulla pääset muutoksessa vauhtiin! Neuvomme tuotevalinnoissa, väreissä ja materiaaleissa, sekä tarvittaessa suosittelemme tekijät. Sinä vastaat ylös kirjaamisesta!

PALVELU ONNISTUU MYÖS ETÄNÄ!

Sisustuskonsultointiin ei sisälly maksutonta ensikäyntiä. Lisäksi km-korvaus 0,50 €/km

Stailauspalvelut

yksityisille ja yrityksille - kysy tarjous

Asuntoa myydessä, myydään mielikuvaa elämästä uudessa asunnossa. Pienilläkin muutoksilla saadaan ostajan silmissä aikaiseksi suuri vaikutus. Kalustetuissa tiloissa riittää usein tavaroiden siirtely. Kalustamattomien tilojen mittasuhteita on vaikea hahmottaa ilman kalusteita, silloin stailaus voidaan toteuttaa vuokrakalusteilla.

Suunnittelemme ja stailaamme asunnoista myyviä, viihtyisiä ja puoleensavetäviä. Stailaus on nopealla aikataululla toteutettava palvelu. jossa korotetaan asunnon parhaimmat puolet.