sisustus rasia

Rasia täynnä ideoita,
unelmiesi tila yhdessä paketissa

Tehdään asunnostasi toimiva ja kaunis, haluamallasi budjetilla ja kotiin toimitettuna

Sisustus Rasia on etäsuunnittelupalvelu, jossa saat lopulliset suunnitelmat, tuotenäytteet, ostoslistan ja käyttöönotto-ohjeistuksen kotiin toimitettuna. Etäalustamme mahdollistaa suunnittelun kiireisenkin arjen keskellä ja viestintä suunnittelijan kanssa sujuu mutkattomasti alustan kautta.

Olemme erikoistuneet tekemään mahdottomastakin mahdollista, löytämään kuluneiden pintojen alta todellisen timantin. Erikoisalaamme ovat tilasuunnittelut ja kodin ongelmien ratkomiset, ja tietenkin toinen toistaan upeammat sisustukset. Kun tuntuu ettei asunto tunnu kodilta tai omat ideat sisustuksen suhteen on jo käytetty, me autamme!

Sisustus Rasia on sinulle, joka haluat sisustamisen olevan helppoa ja vaivatonta. Teet tyylitestin sivuillamme, valitset sinulle sopivimman paketin ja suunnittelija rupeaa työstämään unelmiesi tilaa. Voit osallistua suunnitteluun niin paljon tai vähän kun vain haluat.

miten se toimii?

1. Rakenna Rasiasi

Valitse rasia, jossa on juuri sopivasti sisustusta tarpeisiisi, sekä huone minkä haluat sisustaa.

Täytä hauska kysely, jonka avulla selvitämme sisustustyylisi.

2. Kerro Tilastasi

Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset syöttämään tilasi mitat sekä lataamaan alustallemme helposti kuvia kohteesta, sekä pidettävistä huonekaluista.

Suunnittelijamme on vain viestin päässä koko suunnitteluprosessin läpi.

3. Toteuta & Nauti

Me teemme sen, minkä teemme parhaiten, eli sisustamme tilasi.

Saat valitsemasi rasian mukaisen sisällön 1-2 viikossa.

Sinulle jää vain toteutus!

Mitä rasia sisältää?

Sisustus Rasia alk. 179€/HUONE

Valikoimistamme löytyy kolme valmiiksi koottua Sisustus Rasia-pakettia, joista sinun on helppo valita tarpeisiisi parhaiten sopiva laajuus.

Jos sinulla on edessä useamman houneen remontti tai tarvitset apua suuremmassa projektissa, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse. Tarvitset sitten apua oman remonttikohteen löytämisessä tai vaikka projektinhallinassa, kauttamme onnistuu kaikki sisustusremontoinnin palvelut.

IDEA TAULU

Inspiroiva ideataulu, auttaa hahmottamaan unelmatilasi värimaailman ja yleisilmeen.

KALUSTESUUNNITELMA

Mittakaavaan piirretyn pohjapiirrustuksen avulla on helppo sijoittaa kalusteet oikeille paikoilleen ja ratkaista tilan toiminnallisia ongelmia.

SEINÄSUUNNITELMA

Yksityiskohtaista seinäsuunnitelmaa tarvitaan varsinkin keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Näiden avulla pystyy pyytämään esimerkiksi kalustetarjoukset.

3D-KUVAT

3D-kuvista pystyy visualisoimaan tilan tulevan ilmeen, kuin näkisi sen valokuvasta.

TUOTENÄYTTEET

Katso, tunnustele ja kosketa juuri sinun tilaasi valittuja tuotenäytteitä. Sisustusrasiassa saat kotiin tarpeen mukaan tilaan valituista pintamateriaaleista, kuten maaleista, tapeteista ja lattiasta.

OSTOSLISTA

Ostoslista kertoo sinulle kaikkien tuotteiden hinnat ja ostopaikat. Saat saman listan myös sähköpostiin, joka sisältää linkit suoraa kauppoihin.

KÄYTTÖÖNOTTO-OPAS

Askel askeleeta etenevä sisustuksen käyttöönotto-opas kertoo sinulle, miten toteutat paperilla olevat suunnitelma tilaasi. Ohjeet voi antaa myös suoraa remonttimiehelle!

LAHJA TÄYNNÄ IDEOITA

Haluatko yllättää ystäväsi tai rakkaasi?

Sisustus Rasia on myös erinomainen lahja hääparille, merkkipäivää viettävälle tai vaikka uuteen kotiin muuttavalle. Laatutietoisen lahjavalinta auttaa saajaa ratkaisemaan sisustukselliset haasteet. Valitse lahjakortti halutun paketin mukaan, lahjan saajalla on vuosi aikaa valita mihin tilaan hän haluaa lahjakortin käyttää ja ottaa meihin yhteyttä.

terveisiä asiakkailtamme

  • ”Uusi asuntoni vaati täyden remontin ennen muuttoa. Eve suunnitteli asuntoon uudet pinnat ja keittiön. Koko remontti oli unelmien täyttymys, mutta erityisesti keittiö tuottaa kekseliäineen ratkaisuineen iloa joka päivä! Parasta oli että sain Home Shapersin kautta myös projektin hallinnan aina muuttomiehien ohjaukseen asti. Itse pääsin muuttamaan suoraa remontoituun asuntoon.”

  • ”Suuri suositus! Meidän makuuhuoneesta tuli aivan ihana, paljon parempi kun olisimme voineet ikinä kuvitellakkaan. Eve osaa tuoda huoneeseen luonnetta ja wow-efektiä juuri taloon ja muuhun sisustukseen sopivalla tavalla. Seuraavaksi vierashuone odottaa käsittelyä!”