kaipaako kotisi remonttia?

Kauttamme asennus- ja pinnoitustyöt

yhteistyössä:

Hiomme remonttikohteista timantteja

Olemme eikoistuneet täysremonttikohteisiin ja pyrimme pitämään kauttamme saatavilla tuotteet ja palvelut, joilla sinunkin asunnostasi saadaan mahdollisimman pienellä vaivalla laadukas, kaunis ja toimiva. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja kauttamme saat myös tuotteiden asennuspalvelut.

Pohditko jonkin tilan uudistamista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää vaihtoehdoista!

Hartsi-, Kalkki- ja Efektipinnat

Hartsipinnoitteella saadaan aikaiseksi tyylikkäitä yksilöllisiä pintoja sisä- ja ulkotilojen seinä- ja lattiapinnoille. Tuote sopii kuiviin ekä kosteisiin tiloihin. Erinomainen vanhojen kylpuhuoneiden pinnoittamiseen.

Kalkkimaaleilla sekä kalkkipinnoitteilla voidaan luoda ajattomia ja moderniin tai perinteiseen tyyliin sopivia ratkaisuja seinä- ja kattopinnoille. Pinnan struktuuri määräytyy valitun tuotteen ja asennustavan mukaan.

Efektimaalit sopivat loistavasti esimerkiksi efektiseinien luomiseen. Useimmat efektimaalit saadaan suojattua sopimaan myös esimerkiksi keittiön välitilaan ja kuiviin wc-tiloihin sekä julkitilojen seinäpinnoille. Efektejä on luonnollisesta hiekkaisesta mattapinnasta kromimaiseen metallipintaan ja lähes kaikkea siltä väliltä.

Keittiöasennukset

Laadukkaitten ja kotimaisten Aina-kalusteiden asennuspalvelut.

Ainalta saat laadukkaimmat materiaalit, mittatilauskalusteet sekä yksilöllisen keittiösuunnittelun.

Laaja kotimainen valikoima kattaa myös muut kiinteät kalusteet, kuten komerot ja kylpyhuoneryhmät.

Lattia-asennukset

Kauttamme NordStock-vinyylilattiat ja niiden asennuspalvelut.

Valikoimamme vinyylilankut ovat sertifioituja premiumtason lattiamateriaaleja, joissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö, kulutuskestävyys, helppohoitoisuus ja kosteudenkestävyys. Vinyylilankut soveltuvat kovan kulutuksen kohteisiin.

Vinyylilankkulattia on helppo pitää puhtaana, koska lika ei tartu lattian pintaan helposti. Vinyylilankku on lattiassa miellyttävän vaimeaääninen sekä mukavan lämmin jalan alla.