Rakkaudesta neliöihin

Palvelut

TEEMME ASUNNOISTA KOTEJA
Tarjoamme kokonaisvaltaiset suunnittelupalvelut niin silloin kun haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan, mutta myös kun haluat tehdä asunnostasi toimivamman kodin itsellesi.

Haluatko vaihtaa asuntosi ilmettä tai saada ratkaistua asunnon ongelmakohtia? Kauttamme onnistuu niin sisustuskonsultaatio kuin sisutussuunnittelu. Autamme mm.  väri- ja materiaalivalinnoissa, kalustejärjestelyissä sekä yskittäisissä ongelmakohdissa.

Onko asuntosi hyväkuntoinen, mutta haluat sen erottuvan joukosta? Silloin myyntistailaus on oikea valinta. Tarkoituksena on tehdä asunnosta sellainen minkä ostaja voisi tuntea kodikseen. Stailauksen avulla asunnosta tuodaan esiin sen parhaat puolet ja saadaan se näyttämään ostajan silmissä hyvältä. Stailauksen jälkeen otetut kuvat saavat ostajat näkemään asunnon potentiaalin. Jo pienellä panostuksella voidaan lyhentää myyntiaikaa ja herättää useampien ostajien mielenkiinto. Myyntistailaus tehdään pääsääntöisesti asiakkaan omia huonekaluja ja tavaroita käyttäen.

Kaipaako asuntosi pinnat päivitystä ja haluat saada mahdollisimman korkean myyntihinnan? Usein myyntiremonttiin käytetty raha moninkertaistuu asuntoa myytäessä. Sen lisäksi asunto on helpompi myydä, kun se on ostajalle muuttovalmis.

Remonttisuunnittelua toteutetaan pienessä mittakaavassa ”pientä pintaremonttia” ajatuksella, jolloin tehtävät muutokset ovat pieniä ja edullisia (kuten seinien maalaus) aina suuriin keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin asti.

Remonttisuunnitelma tehdään aina asiakkaan budjetin mukaisesti ja se sisältää tarkat suunnitelmat tehtävistä muutoksista, budjettilaskelman, listan käytettävistä pintamateriaaleista. Tämän lisäksi asiakas saa 3D kuvat muutoksista sekä pohjapiirrustuksen.

Avaamme pian sisustustarvike- ja kalustevuokraamon jonka kautta saat esimerkiksi tilattua kotiovelle stailauspaketteja.

Hyvät kuvat saavat asunnon erottumaan!

Kuvaamme ammattitasoisia asuntokuvia, niin yksityishenkilöille kuin kiinteistövälitysliikkeille. Teemme myös 3D-mallinnoskuvia ja -videoita, kun tarvitset havainnollistaa esimerkiksi uudisrakennuksia tai keskeneräisiä tiloja.

Pian saat asuntosi myös myyntiin kauttamme! Tällä hetkellä myymme vain remontoimiamme kohteita, mutta viimeistään kesällä 2020 kauttamme hoituvat myös LKV-palvelut.

Jokainen projekti on yksilöllinen ja pyrimme aina ratkaisemaan kodin ongelmakohdat. Muutokset toteutetaan asiakaslähtöisesti ja projektikohtainen budjetti huomioon ottaen. Ammattilaisen käsissä pienelläkin rahalla saadaan paljon aikaiseksi ja usein muutokseen sijoitettu raha moninkertaistetaan asuntoa myytäessä. Monesti myös aika on rahaa ja kun asunnosta tuodaan sen parhaat puolet esiin, se yleensä myös lyhentää myyntiaikaa huomattavasti.

PALVELUT MYÖS ETÄNÄ!

SUURIMMAN OSAN PALVELUISTA VOIT TILATA MYÖS ETÄNÄ. VALOKUVIEN JA MITTOJEN PERUSTEELLA PYSTYMME AUTTAMAAN NIIN SISUSTUKSESSA, STAILAUKSESSA KUIN REMONTOINNISSAKIN.

MYYNTISTAILAUS

SUUNNITTELUPALVELUT ASUNNON MYYJÄLLE

VUOKRAAMO

HUONEKALUT JA SISUSTUSTUOTTEET HELPOSTI JA NOPEASTI

HAVAINNEKUVAT

3D-MALLINOKSET TILOISTA, HAVAINNEKUVAT, VIEDOT JA POHJAPIIRRUSTUKSET 

VALOKUVAUS

HUONEKALUT JA SISUSTUSTUOTTEET HELPOSTI JA NOPEASTI

SISUSTUS- SUUNNITTELU

RATKAISTAAN KOTISI ONGELMAKOHDAT YHDESSÄ – NYT MYÖS TÄYSIN ETÄNÄ!

LKV-PALVELUT

PIAN MYÖS ASUNNON MYYNTI ONNISTUU KAUTTAMME