Kaikki hinnat sis. alv 24%

HINNASTO

1. SUUNNITTELU

Valikoimistamme löytyy erilaisia suunnittelupalveluita eri kokoisiin tarpeisiin.
Valitse sinulle sopiva palvelun laajuus!

Haluatko asunnostasi täyden potentiaalin irti, mutta et tiedä miten? Autamme etänä ratkaisemaan sisustusongelmia ja parantamaan asunnon visuaalista ilmettä. Toteutus jää sinulle.

Lähetä meille kuvat ja tarvittaessa mitat asunnostasi. Teemme sinulle suunnitelman ja kerromme mitä muutoksia asunnossa tulisi tehdä.

Nettineuvoja sisältää siustussuunnittelutyötä kaikkiaan n. 2-3h. Palvelu on tarkoitettu pieniin muutoksiin ja siinä ehtii esimerkiksi syventyä yhteen huoneeseen tarkemmin tai tehdä koko asuntoon kevyen katsauksen.

NETTINEUVOJA 150€

Palvelu sisältää:

 • Sähköpostilla käydyn aloitus ”palaverin” asiakkaan toiveista
 • Kirjallisen selostuksen tehtävistä muutoksista
 • Pohjapiirrustus ja 1-2 havainnekuvaa kohteesta

Tarvittaessa voit laajentaa projektia muihin huoneisiin, tilata 3D-kuvat, huonekortit tai budjetoidun ostoslistan, 3 tuntia ylittävältä ajalta laskutamme 50€/h. Suuremmissa projekteissa suosittelemme kääntymään remonttisuunnittelun puoleen, myös etänä toteutettavissa oleviin ”Pientä pintaremonttia” ja ”Koko kämppä kuntoon” palvelupaketteihin.

Käänny konsultoinnin puoleen kun tarvitset uusia ideoita, ammattilaisen apua pienten sisustuspulmien kanssa tai et ole varma esimerkiksi huonekalujen järjestyksestä ja verhojen valinnasta.  Kerromme mitä muutoksia asunnossa tulisi tehdä, mutta toteutus jää sinulle.

Suunnittelija tulee paikan päälle auttamaan ja suunnittelemaan yhdessä sinun kanssasi, tai vaikka mukaan ostoksille. Yhdessä voimme pohtia pintamateriaalien valintoja, asunnon värimaailmaa, tilaratkaisuja tai vaikka kalustusta.

Lähetä suunnittelijalle etukäteen tietoa toiveistasi ja mahdollisesti kuvia tiloista, jotta voitte käyttää ajan mahdollisimman tehokaasti.

SISUSTUSKONSULTOINTI 250€ (+0,52€/km)

Palvelu sisältää:

 • 2h sisustus- ja suunnitteluavun paikan päällä
 • Kirjallisen muistion keskustelluista muutoksista

Suuremmissa projekteissa suosittelemme kääntymään remonttisuunnittelun puoleen,  ”Pientä pintaremonttia” ja ”Koko kämppä kuntoon” palvelupaketteihin.

Oletko myymässä asuntoa ja haluat saada sen näyttämään mahdollisimman hyvältä pienellä vaivalla? Ensivaikutelma ratkaisee asuntomarkkinoilla paljon ja hyvät kuvat herättävät ostajien mielenkiinnon.

Myyntistailauksen tarkoituksena on luoda asunnosta mahdollisimman viihtyisä ja potentiaalinen tila, jonka ostaja voisi helposti kuvitella kodikseen. Stailauksella tuodaan esiin asunnon potentiaali ja rakennuksen erityispiirteet. Yllättävän pienillä muutoksilla ja tavaroiden uudelleen järjestelyillä saadaan vaikuttavia muutoksia asunnon ilmeeseen.

Tulemme stailaamaan asuntosi myyntiä ja kuvausta varten. Stailauksessa käytetään pääosin asukkaan omia tavaroita, tekstiilejä ja huonekaluja, mutta kuvausta varten on mahdollista käyttää oman varastomme lisäsomisteita.

MYYNTISTAILAUS 350€ (+0,52€/km)

Palvelu sisältää:

 • Huoneiden läpikäynti ja tarvittavien muutoksien läpikäynti asiakkaan kanssa
 • Asukkaan omien huonekalujen ja tavaroiden sijoittelu ja mahdollinen karsiminen.
 • Huoneiden ja tekstiilien värimaailman läpikäynti ja toteutus
 • Yksityiskohtaiset asetelmat, kuten sänkyjen petaukset ja pienet somistusasetelmat
 • Kirjalliset vinkit ja ohjeet asuntonäyttöä varten

Huom! Palvelu ei sisällä asunnon siivousta, painavien huonekalujen siirtoa tai karsittujen tavaroiden pakkaamista/varastointia.

Myyntistailaus + valokuvaus erikoishintaan! Ks. Valokuvaus.

Remonttisuunnitelma sopii moneen eri tilanteeseen. Oletko myymässä asuntoa ja haluat siitä mahdollisimman korkean hinnan? Vai oletko ostanut alkuperäiskuntoisen asunnon, mutta et tiedä mistä aloittaa? Remonttisuunnitelma auttaa myös kun on tullut aika päivittää asunnon pinnat tai kiintokalusteet.

Remonttisuunnitelma tehdään aina asiakkaan budjetin mukaiseksi. Se voidaan tehdä vain yhdelle huoneelle tai koko asunnolle. Suunnitelmaan voidaan myös yhdistää sisustussuunnittelu sekä projektinhallinta. Voit vaikka lähteä lomamatkalle ja me takaamme remontin sujuvuuden.

Suunnitelma on myös erinomainen työohje tekijälle, kaikki tietävät tarkalleen mitä pitää tehdä ja minne. Voimme myös kilpailuttaa urakat ja kalusteet puolestasi, etsiä materiaalit parhaimpaan hintaan.  Neuvomme ja autamme löytämään parhaat työtavat ja olemme valmiita selvittämään erikoisempiakin työtapoja, materiaaleja ja niiden tekijöitä.

Teemme remonttikohteista aina 3D-havainnekuvat, jotta tiedät jo ennen remontin aloittamista, miltä valmis tulee näyttämään.

Kaikki suunnittelupalvelut voidaan toteuttaa myös etänä!

 

Remonttisuunnitelmat hinnoitellaan aina projektikohtaisesti. Alla suuntaa antava hinnoittelu. Kysy tarjous!

 

PIENTÄ PINTAREMONTTIA n.10€/m²

Palvelu sisältää:

 • Arviointikäynti kohteessa tai kuvamateriaalien läpikäynti
 • Pohjapiirrustus ja 3D-havainnekuvat huoneista
 • Pintamateriaalisuunnitelmat (seinät, katto, lattia)
 • Huonekortit työohjeineen jokaisesta remontoitavasta huoneesta

 

KOKO KÄMPPÄ KUNTOON n.30€/m²

Palvelu sisältää:

 • Arviointikäynti kohteessa tai kuvamateriaalien läpikäynti
 • Pohjapiirrustus ja 3D-havainnekuvat huoneista
 • Pintamateriaalisuunnitelmat (seinät, katto, lattia)
 • Kaluste-, tekstiili- ja somistesuunnitelmat ostopaikkoineen
 • Huonekortit työohjeineen jokaisesta remontoitavasta huoneesta
 • Seinäprojektiot ja mittapiirrustukset mahdollisista tilauskalusteista

 

PROJEKTIHALLINTA 64,50€/H

Sisustussuunnittelusta saa apua niin  pieniin kuin suuriinkin asunnon ongelmakohtiin. Autamme sinua väri, materiaali ja huonekaluvalinnoissa, mutta myös ratkaisemme tilaongelmia. Ammattilaisen avulla saat luotua asuntoon toivomasi tyylin ja tehtyä persoonallisia ratkaisuja.

Sisustussuunnittelua voi käyttää vaikka vain yhden huoneen materiaalivalintoihin tai koko asunnon täysmuutokseen. Teemme myös keittiö- ja kylpyhuonesuunnitelmat.

 

SISUSTUSSUUNNITTELU 64,50€/H

Palvelu sisältää asiakkaan valinnan mukaan:

 • Arviointikäynti kohteessa tai kuvamateriaalien läpikäynti
 • Pohjapiirrustus ja 3D-havainnekuvat huoneista
 • Väri- ja materiaalisuunnitelmat
 • Kaluste-, tekstiili- ja somistesuunnitelmat ostopaikkoineen
 • Huonekortit työohjeineen jokaisesta suunniteltavasta huoneesta
 • Seinäprojektiot ja mittapiirrustukset mahdollisista tilauskalusteista
2. LISÄPALVELUT

Kaikkea ei aina tarvitse tehdä itse! On kyse sitten kalustamisesta, somisteiden hankinnasta tai kokonaisen remonti johtamisesta, me olemme täällä sitä varten.

AVAAMME PIAN VUOKRAAMON NETTIIN, JOSTA SAAT VUOKRASOMISTEET TOIMITETTUNA KOTIOVELLE!

Asunnon erityispiirteitä ja potentiaalia saadaan korostettua tekstiileillä ja somisteilla. Aina ei ole kuitenkaan mahdollisuutta tai järkevintä ostaa kaikkea tarvittavaa asunnon stailausta varten. Siksi tarjoamme mahdollisuutta vuokrata somisteita ja tekstiilejä. Tuotteet voi vuokrata vain muutamaksi päiväksi tai vaikka koko asunnon myynnin ajaksi.

Kysy lisää!

On kyse sitten keittiöremontista tai koko asunnon muutoksesta, sinulla on mahdollisuus palkata projektijohtajaksi ammattilainen. Teemme projketihallinnan tehtävät aina kilpailutuksista ”avaimet käteen” projekteihin saakka.

 

PROJEKTIHALLINTA 64,50/H

Meidän kautta hoituu:

 • Urakoitsijoiden kilpailutus
 • Remontin aikataulutus ja työntekijöiden ohjeistus
 • Tilaukset, toimitukset ja hankinnat
 • Tarvittavat luvat ja ilmoitukset isännöitsijälle
 • Virallinen valvoja tarvittaessa
 • mahdolliset reklamaatiot

Onko myytävä asunto tyhjillään? Ostajien on usein vaikea hahmottaa tilaa, jos siinä ei ole kalusteita. Meidän kautta saa asunnon kalustettua ja kalusteet vuokralle myynnin ajaksi. Stailaamme myös asunnon myyntikuntoon!

Kysy lisää!

3. KUVAUS

Oikeanlaiset kuvat herättävät asuntosi eloon. Valitse laadukkaat valokuvat tai keskeneräisten tilojen havainnekuvat.
Voit myös yhdistää molempia, jotta saat asuntosi potentiaalin parhaalla tavalla esille.

Asunnon myynnin yhteydessä voi todeta, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Sen takia hyvät ja edustavat kuvat ovat tärkeitä, ne saavat ostajan mielenkiinnon heräämään!

Tarjoamme laadukkaita valokuvauspalveluita niin yksityisasiakkaille kuin välittäjille. Kuvat saat käyttöösi nopeasti, yleensä jo samana päivänä! Kuvat toimitetaan sähköisesti Google Drivellä.

Kuvauksen yhteydessä myyntistailaus 250€

YKSIÖ/KAKSIO
140€
3-5 HUONETTA
220€
5+ HUONETTA
280€
OMAKOTITALO
440€

3D-havainnekuvat ja -videot herättävät keskeneräiset sekä rakentamattomat tilat eloon.
Ostajan on helpompi nähdä tilan potentiaali ja hahmottaa sen mittasuhteet,
kun tila  nähdään todentuntuisesti remontoituna ja kalustettuna.

Onko sinulle esimerkiksi kellarikerros jonka remontointi on jäänyt kesken,
mutta haluat näyttää ostajille siinä piilevät mahdollisuudet?

3D-VISUALISOINTI 64,50€/H